0
Berita Tekini

5 SEBAB ANDA PERLU DAFTAR SEBAGAI AGEN FAITH FLEUR

By Jun 28, 2018 Oktober 8th, 2018 2 Comments
KENAPA PERLU DAFTAR MENJADI AGEN FAITHFLEUR?
Ramai yang tanya macam mana nak daftar jadi Agen Faith Fleur. Ini cakap secara general ok? Dropship pun boleh dengar sama. Kenapa perlu jadi Agen Faith Fleur dan apa yang membezakan Faith Fleur dari sistem agen yang lain?
  • HQ TIDAK MELAKUKAN JUALAN.
Malah, kami di Faith Fleur HQ yang akan bantu anda buat jualan. Tetapi, apa pula tugas kami di HQ?
a) DISTRIBUTION — Membantu stokis dan agen menyalurkan produk dengan baik dan sempurna ke pelanggan kami
b) MAINTENANCE — Membantu stokis dan agen meningkatkan jualan dari penjenamaan berterusan oleh HQ
c) SUSTAINABILITY — Membantu stokis dan agen mengekalkan jualan yang tinggi dan mengurangkan penurunan jualan dengan penjenamaan berterusan oleh HQ
d) GROWTH — Membantu stokis dan agen menjadi lebih baik, mencapai target demi target yang tinggi dengan penjenamaan berterusan oleh HQ

  • BARISAN STOKIS YANG BERKUALITI.
Antara salah satu tulang belakang Faith Fleur. Yang akan selalu memastikan setiap masalah dari agen dapat diselesaikan dan setiap soalan dapat dijawab dengan baik.
Sebab itu, HQ tidak membuka slot untuk menjadi stokis. Barisan stokis yang sedia ada adalah dari kalangan Top Agen kami, yang dinaikkan pangkat ke stokis. Kami sangat menghargai komitmen lebih tinggi dari wang ringgit.
  • PRODUK YANG LARIS.
Ini bukan syok sendiri atau self-claimed bak kata mat saleh. Tetapi rata-rata agen yang baru (ulangi: yang baru) mampu habiskan 50 botol seminggu jika mengikut panduan dari stokis (ulangi: jika ikut panduan).
Tetapi, siapa berusaha lebih, dia dapat lebih kan?

  • SOKONGAN BERTERUSAN.
Motivasi setiap hari dari leader dan founder sendiri. Yang akan jadi penerus semangat anda, yang akan menjadi pembangkit dan pembakar semangat. Kami di Faith Fleur bukan lah satu entiti perniagaan, tetapi sebenarnya sebuah keluarga besar.
  • MODAL YANG RENDAH.
Minimum untuk mendaftar jadi agen, hanyalah RM550 untuk 50 unit serum dan yuran komitmen seumur hidup. Buat bersungguh-sungguh, tanya leader dan tanya, tanya, tanya. InsyaAllah, beberapa hari sahaja boleh habis 30 unit pertama serum anda.

Macam mana nak daftar?
Layari www.faithfleur.my/stokis, pilih daerah dan kawasan yang berdekatan anda, dan klik pada nombor yang tertera. Siap! Anda akan terus dihubungkan ke whatsapp stokis yang berkenaan.
Pendaftaran Agen tidak dilakukan oleh HQ. Stokis tersebut akan menjadi leader dan pembimbing anda.
Ubah masa depan anda sejurus tamat baca celoteh panjang ni. Layari www.faithfleur.my untuk maklumat lanjut.

2 Comments

Leave a Reply

X