0
Berita Terkini

‘TSUNAMI’ PROMOSI SEPTEMBER

By 14 September 2020 No Comments

Bulan September adalah bulan yang istimewa untuk setiap pengguna Faith Fleur tambah-tambah lagi Faith Fleur Lovers yang sentiasa tunggu promosi produk penjagaan rambut Faith Fleur setiap bulan. Kali ni, kami bawa ‘tsunami’ promosi untuk anda.

Tapi, janji dengan kami anda akan grab semua promosi ni dengan segera tau! Sebab kalau terlambat, kami tak janji bulan depan, kami nak buat promosi ni lagi.

Nak tahu tak kesemua promosi yg kami nak offer dekat anda ni?

TRIPLE BOX SERUM SEPTEMBER

Promosi pertama yang lalu dalam timeline Faith Fleur adalah promosi Triple Box Serum, yang mana anda boleh dapatkan serum dengan harga yang tersangat berpatutan bagi setiap pembelian Triple Serum kali ini.

Kalau nak diikutkan harga asal, satu botol serum boleh mencecah RM20, tapi untuk promosi kali ini kami berikan diskaun iaitu RM50 SAHAJA untuk 3 botol Serum Faith Fleur kegemaran ramai ni. Tapi, tapi, tapi….. Bukan itu saja yg kami bagi.

Anda juga bakal dapat kotak Edisi Terhad dengan Design yang sangat cantik dan comel. Bukan satu, tapi 3 design kami bagi dekat anda. Dannnnn, designers kami kata, dia dah taknak buat design ni masa akan datang.

Bayangkan kalau anda terlepas promo Triple Box Serum ni, alahai..tak dapat nak buat koleksi kotak serum yang lengkap. Rugi ke rugi? Lagipun, serum Faith Fleur cepat habis tau. Lambat memang kena tunggu lama!

BIG SUPRISE 9.9 SALES

Promo yang kedua adalah Big Suprise 9.9 Sales yang kami dah sebut dari hari pertama bulan September lagi. Kenapa dia BIG SUPRISE? Sebab anda bakal di kejutkan dengan wajah Erra Fazira di hadapan kotak tersebut. Bukan satu kotak, tapi dua kotak dengan wajah Duta Faith Fleur, Erra Fazira.

Yang istimewa mengenai Big Suprise ni, box yang kami sediakan bukan biasa-biasa tau tapi ada multifunction yang confirm anda, ladies, bakal jatuh cinta! Siap ada magnet pada box untuk seal dan lock items anda seerat mungkin.

Lagi, lagi, lagi… Keluaran BOX EKSKLUSIF ni hanya terhad untuk 3,000 UNIT SAHAJA setiap satu edisi. Edisi Pertama dengan wajah Erra Fazira memenuhi kotak, akan dikeluarkan sebanyak 3,000 unit dan Edisi Kedua, wajah Erra Fazira posing cantik gitew, juga bakal dikeluarkan sebanyak 3,000 unit. Tapi,…..

Ada satu lagi BOX EKSKLUSIF Edisi Khas yang bakal dikeluarkan hujung bulan September dan anda sebagai peminat Faith Fleur perlu sentiasa elert dan stay updates dengan kami tau.

Mesti nak tahu cara untuk dapatkan koleksi BOX EKSKLUSIF Faith Fleur ni kan. Mudah sahaja. Anda hanya perlu mendapatkan Set Primadona sebanyak mungkin dan setiap pembelian akan disertakan Box Eksklusif ini.

Nak lagi seronok shopping, apa kata ajak sekali kawan-kawan dan family untuk order dengan anda? Boleh kumpul semua koleksi Box Eksklusif Faith Fleur.

Ohh lupa…, Box Eksklusif ni FREEEEEE tau!

CRAZY DEALS SALES

Ok ok ni last promo yang kami nak bagi untuk bulan September. Namanya seindah promonya gitew. Crazy Deals ni bukan sahaja untuk ‘si gila’ shopping tapi untuk anda semua yang ada masalah rambut terutama kelemumur.

Ada dua set yang comel dalam Crazy Deals Sales ni, Couple Set, botol yang warna pink dan biru duduk bersebelahan tu, dan Srikandi Set, yang ada serum dalam set tersebut.

Selalu sangat nampak set rambut gugur je kan yANg ada promo, kali ni kami nak bawakan kepada anda set pasangan dua sejoli, set dandruff khas untuk wanita dan anda yang ada masalah kelemumur serta rambut rosak.

Untuk Crazy Deals Sales kali ni anda tak dapat kotak macam yang lain tapiiii anda dapat harga diskaun yang sangat GILA! Rugi lah bagi anda yang ada peluang untuk halau kelemumur sekarang tapi selalu menangguh.

Satu lagi rahsia kami nak bagi. Nak tahu tak?

Satu perkara yang confirm, harga ini anda tak akan dapat dah sampai bila-bila. DIJAMIN! Itu lah rahsianya.

Fuhh merciks habis kami explain kesemua promo yang ada dalam bulan September ini sahaja. Anda yang berjaya habiskan bacaan tu mesti berminat dengan salah satu promo yang kami dah nyatakan kan?

Bertindak sekarang dan dapatkan set pilihan hati dengan barga yang tersangat berpatutan.

Hubungi kami melalui website www.faithfleur.my atau Facebook Page Faith Fleur HQ facebook.com/faithfleurhq