Skip to main content

“Hair Tonic dah bantu untuk tumbuhkan rambut saya dengan sangat cepat lepas rambut saya gugur dan menipis asbab bersalin anak kedua. Saya mulai perasan rambut saya menipis 2 bulan lepas bersalin. Tapi syukur saya guna 3 bulan rambut dah lebat balik.”

Marie Kaiser25, Miri, Sarawak

“Ling guna suka guna Hair Mist ini sebab rambut jenis mudah berpeluh, dengan adanya Hair Mist rambut Ling sentiasa wangi dan harum sepanjang masa.”

Basrimah Ling24, Jasin, Melaka

“Best Duo Erra, formula baru yang super best. Rambut tak gugur walau ketika bershampoo. Rambut berwarna pun lembut. Semakin guna semakin cantik.”

Pinvar Vava35, Kuala Lumpur

“Saya sangat tertarik dengan packaging dan sangat memudahkan digunakan. Dan set ini sangat berkesan pada saya dan saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.”

Debra King35, Sabah

“Saya suka hair mask faith fleur sebab bagi extra lembut pada rambut saya 🥰🥰..time guna tu sejuk2 kulit kepla..mmg best sangat hair mask faith fleur.”

Merlyss Debby Lonna Majilis26, Gemas, Negeri Sembilan

“Hairmask ni memang the best gilaaaa!! Yumie suka sangat sbb dia berangin plus dia akan buat rambut selembut rapunzel, serious tak tipu. Kena cuba dulu baru tahu!”

Umi Ruwaida24, Kuala Lumpur