Skip to main content
Tips Penjagaan Rambut

LEMBUT PADA BABY, SENYUMAN UNTUK MUMMY

By 8 Jun 2022No Comments

Anak ibarat kain putih, ibu bapa yang bertanggungjawab mencorak masa depan anak tersebut. Itu peribahasa yang sesuai bagi perkara yang ingin kami kongsikan dengan anda kali ini.

Siapa sangka lebih 5 tahun Faith Fleur membantu wanita dalam masalah rambut gugur terutamanya ibu, kali ini kami terpanggil untuk membantu anak-anak generasi muda dengan masalah rambut yang tak kurang hebatnya.

Baru-baru ini kami dikejutkan dengan berita mengenai seorang kanak-kanak yang telah lama sengsara dengan penyakit Eczema. Bayangkan seorang anak kecil yang baru nak mengenal dunia diduga dengan keadaan kulit sensitif yang juga memberi kesan terhadap pertumbuhan rambutnya.

SUNGGUH TERSEKSA! Kami tak sampai hati nak melihat keseluruhan kesengsaraan yang dihadapi. Cukup sekadar melihat gambar, kami boleh membayangkan keadaan yang terpaksa anak kecil dan keluarganya lalui.

SENYUMAN BUAT MUMMY!

Siapa sangka dengan dengan kehadiran produk bayi yang dilancarkan Faith Fleur baru-baru ini membuka peluang anak kecil ini pulih. 

Sakit yang selama ini menyiksa kini perlahan-lahan surut dan memberikan impak yang sangat positif. 

100% Organik.

Mungkin ini penyebab anak ini pulih. Jangan dicerita senyumannya. Melebar sehingga telinga, apatah lagi ibu bapanya. Dikongsikan, jika dulu nak diikatkan rambut satu seksaan buat si anak, kini kegembiraan jelas terserlah.

Kami harap jika anda juga mengalami pengalaman yang sama, jangan loket untuk berkongsi. Teruskan menjaga rambut dengan Faith Fleur sebab Rambut Lebat dan Cantik itu pasti.

 

Ingin mendapatkan lebih banyak tips penjagaan rambut? Sertai kami di https://t.me/faithfleurlover