Skip to main content
Berita Terkini

MENANGI SEBUAH TOYOTA C-HR SEKARANG!

By 4 September 2018No Comments
1 September 2018 yang lepas, bertempat di Kuala Lumpur telah dilancarkan kempen Kereta Untuk Abah yang disertai 20 jenama di seluruh Malaysia. Dan Faith Fleur adalah salah satu dari penaja kempen ini! Kempen ini akan dijalankan dari 1 September sehingga 28 Februari 2019.
Kempen Kereta Untuk Abah ini bertujuan untuk memberikan sebuah kereta untuk bapa kesayangan bagi pemenang yang bertuah nanti. Pemenang utama akan memenangi sebuah Toyota C-HR yang bernilai RM145,000!

Keratan akhbar kempen Kereta Untuk Abah

Sebuah Toyota C-HR baharu untuk dimenangi!

 

Kempen ini disertai oleh 20 jenama terkenal tempatan

Beberapa hadiah menarik juga ditawarkan melalui undian cabutan bertuah di akhir kempen. Sebuah motorsikal, sebuah set smart tv, Oppo F7 dan pakej percutian untuk direbut pemenang-pemenang bertuah. Lambat sangat nak tunggu hadiah utama?
Jangan risau, ada hadiah bulanan juga! Hadiah bulanan berupa set barang kemas dan beberapa hadiah misteri menanti anda untuk dimenangi!

Puan Siti Mariam, CEO Ctymary Resources Sdn Bhd bersama replika kunci Toyota C-HR

 

Keratan akhbar KOSMO! bertarikh 30 Ogos 2018

 

Sijil penyertaan kempen untuk Faith Fleur

Bagaimana untuk menyertai kempen ini?
Beli mana-mana produk Faith Fleur berharga RM60 dan keatas didalam satu resit, anda akan layak menerima 1 kupon kempen Kereta Untuk Abah ini. Lebih banyak anda membeli, lebih besar peluang anda untuk memenangi hadiah!
Atau, anda boleh juga mendapatkan keluaran khas Faith Fleur iaitu Set Kak Limah yang berupa set penjagaan rambut lengkap, shampoo conditioner dan serum, anda secara automatik akan layak mendapat 1 kupon kempen! Dapatkan produk Faith Fleur dari agen kami yang sah sahaja di sini.

Bersama CEO Ctymary Resources, Puan Siti Mariam pada majlis pelancaran Kempen Untuk Abah

 

Poster rasmi kempen

Ingat, tempoh terhad sahaja tau. 1 September 2018 sehingga 28 Februari 2019. Rebut peluang ini cepat. Toyota C-HR mungkin menjadi milik anda!

Leave a Reply